Bredare och kortare verksamhet

Det slår mig att jag tror att jag aldrig annonserat här att jag finns på Twitter sedan ett tag. Jag heter DanTilert där.
Egentligen passar bloggens format mig mycket bättre, här kan jag breda ut mig i halvoändlighet om mina ämnen. Det finns folk som trivs i formatet 140 tecken. Jag är hittills inte en av dem och har inte blivit så bra på det än. Å andra sidan tycks jag vara i gott sällskap; många tweets jag ser är mer slagord än koncentrerad briljans. Alternativt emotionella utbrott gränsande till onomatopoesi.
Men min poäng är inte att andra är dåliga, utan att nu är jag lika dålig på samma ställe!
Jag har hittills varit påfallande inaktiv, men nu är jag hemma på dagarna med bebis, vilket faktiskt gör det lite lättare än förut att kvittra. Förbättring utlovas inte, men det förespeglas implicit något i den vägen.

Annons

%d bloggare gillar detta: