AF447 och konsten att hålla tyst

Även om onda vindar fortfarande verkar vara huvudspåret så har det på förekommen anledning börjat glunkas om möjligt terrordåd. Det gör det i och för sig alltid så fort något går illa med flygplan. Och det är väl inte första gången som någon tyckt sig se terrorfolk i närheten av en olycka.

Vad jag tänker är: om det skulle vara ett terrordåd, varför har då inget tagit på sig det? Inte en käft verkar ha claimat det som framgångsrik kamp mot imperialism. Det går inte ihop med någonting. Att göra terrordåd i smyg är bara… fel.

Annons

2 svar to “AF447 och konsten att hålla tyst”

 1. NILS Says:

  glunkas??

  Gilla

 2. horvendile Says:

  Glunkas! SAOB säger:
  http://g3.spraakdata.gu.se/saob/show.phtml?filenr=1/86/21876.html

  Gilla

Kommentarer är stängda.


%d bloggare gillar detta: