Antisemitism på egen bakgård

Så mycket som jag skrivit om Aftonbladet, Boström och antisemitism så kanske vän av ordning undrar varför jag ännu inte skrivit om den solklart turboantisemitiske centerpartisten, inte minst som jag själv återkommande uppvisar centerpartistiska sympatier.

Nå, förutom att man inte kan skriva om allt (jag har till exempel inte skrivit om Vilks trots tumultet den senaste veckan, jag är ingen nyhetsbyrå) så är svaret enkelt. Det finns ingen som betvivlar att den här dårfinken är just en antisemitisk dårfink. Ingen Carin Jämtin har på Fejan sagt att han gör ett viktigt jobb. Ingen stor tidning har publicerat hans dravel och ställt sig bakom det. Visst, C har uppenbarligen inte gjort grundläggande research på honom, men när man väl fick honom påpekad för sig så var det snabba ryck.

Kort sagt, här finns inget av något större intresse.

Annons

%d bloggare gillar detta: