Skandal!

Det påstås ofta att SVT och SR i sin USA-bevakning jämfört är oproportionerligt fixerade vid demokraterna jämfört med republikanerna. Det är ofta riktigt. I årets valrörelse tycker jag att de har bättrat sig något, men igår morse fick de ett återfall. Vad hade de för bild till ett inslag som handlade om att homosexuella män löper extra stor risk att smittas av HIV? Jo, en varmt leende Obama som omfamnar en synbarligen mycket nöjd John Edwards!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s