I väntans tider

Tydligen har Miljöpartiet kongress snart. De kongresserna brukar komma med icke ringa komik, även om ledningen jobbar på att få bort de mest massmediala stolligheterna. Men till slut går även katten och lägger sig, och då börjar dansen. Någon kanske minns kongressen för några år sedan då man beslöt att förbjuda ränta. (Jag håller för övrigt ränteförbudet, jämte arvslagstiftningen, som främst ansvariga för att Osmanska imperiet inte hängde med Europa i längden.) Gudmundson och/eller Ingerö brukar vara bra på att fånga upp det mest surrealistiska. Något att se fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s