Så mycket varm luft, så lite tid

Via SvDs ledarblogg (Gudmundson förstås) ser jag att DN Kultur är ute och havererar igen. Denna gång i en recension av en kritisk bok om turism. Nästan allt som skrivs i recensionen är trams eller möjligen strunt, resten är bara ogenomtänkt. Om jag hade tid så skulle jag Fiska den rejält. Men jag har hört att jag har ett paket som ligger och väntar på posten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s