Morgonekot

”Jagas i djungeln av lesbiska fans” – se där alla kvällstidningsrubrikers moder! Utan att ens använda ”chock” i eller ”naken” i någon form så lyckas den slå sig upp i den absoluta toppen av spektakulära rubriker. En av årets bästa. Starkt jobbat så här på årets slutspurt!

Helt och hållet orelaterat så hörde jag Maud Olofsson intervjuas i P1 Morgon om Volvo, nu när Ford för första gången officiellt säger att de är inne på att sälja företaget. Jag hörde inte hela intervjun, men hon var mycket bra med att förklara att det här med att utveckla och sälja bilar är svårt och att om inte Ford klarar det så kan man fråga sig varför svenskarnas skattepengar ska satsas i stället. I artikeln jag länkar till ovan är hon ännu slagkraftigare: ”De som tycker att man ska använda skattebetalarnas pengar i en affärsverksamhet som går med rejäla minus, de borde bevisa sin ambition genom att ta sina egna pengar ur sin egen plånbok och investera i bilindustrin, säger hon.”
Ibland är den här regeringen inte så dum.

Samtidigt, i den alternativa verkligheten, är Göteborgs Göran Johansson ute och havererar. Regeringen vill inte rädda Volvo, för den vill straffa Göteborg för att det är s-styrt.
Och då ska man komma ihåg att Johansson på många sätt normalt är en rätt vettig socialdemokrat.

Annons

Ett svar to “Morgonekot”

  1. Totte Says:

    Nu har jag det! Det är ju _det_ som ska vara ditt indiannamn! ”Jagas I Djungeln av Lesbiska Fans”!

    Mvh
    Fikar Med Härdfysiker

    Gilla

Kommentarer är stängda.


%d bloggare gillar detta: