Demokratisk återkoppling

Mail just skickat till Centerpartiet:

Hej! Eftersom det påstås vara mycket gny och tandagnisslan inom partiet nu så borde väl även nöjda sympatisörer höra av sig. Därför gör jag det.
Jag röstade på Centern för första gången i senaste valet. Till mycket stor del var det partiets tydliga färd i liberal riktning som lockade mig. Det var egentligen bara två saker som jag hade riktigt svårt för: Förkärleken för jordbruksstöd och kärnkraftsmotståndet. Personligen skulle jag helst se att man tillät en ökning av antalet reaktorer, men jag är ändå mycket glad över att Centern nu har omorienterat sig efter verkligheten och inte längre tänker förbjuda all nybyggnation. Det lär bli en viktig komponent när jag överväger var jag ska lägga min röst i nästa riksdagsval.

Annons

%d bloggare gillar detta: