Fjellnerfacit

Kanske fick jag någon att rösta på Fjellner i EU-valet. Kanske läser någon av dem den här bloggen då och då. För denna möjlighet så vill jag hänvisa till en kort text på SvDs ledarsida i dag.

Moderate EU-parlamentarikern Christofer Fjellner anordnade förra året en fotoutställning om gay-rättigheter på temat pridefestivaler.

Utställningen tydliggjorde en föga öppen, för att inte säga direkt intolerant, inställning gentemot homosexuella i flera östeuropeiska stater. Bland dessa utmärkte sig Litauen.

Jag har inte kommenterat Litauens antigaylag, för den är så uppenbart vidrig att den på sätt och vis är en ickefråga. Nej, min poäng med den här postningen är att ge en sådan där… jag vet inte vad det kallas på marknadsföringska, men det handlar om att ge positiv förstärkning till den som har gjort ett köp, så att det känns bra även i efterhand. Den här utställningen gjordes visserligen före valet, men det kan väl ändå kännas bra även efter valet. Kanske för den som eventuellt oroat sig för att frihandel skulle vara det enda som intresserar Fjellner.

Annons

3 svar to “Fjellnerfacit”

 1. AmandaLövkvist Says:

  nej, det är inte en ickefråga! Så får man aldrig säga?

  Gilla

 2. horvendile Says:

  Okej, slarvigt formulerat kanske. Om jag säger så här: Det kan ses som en ickefråga för den här bloggen. Det är klart att det är en helt vansinnig lag, men jag har liksom inget att tillföra i frågan utom min egen upprördhet.

  Gilla

 3. Fiskeröst « Ape reft of his tail Says:

  […] EU-valet rekommenderade jag (felstavat) röst på Christofer Fjellner. Jag tyckte mig snabbt få kvitto på att det var ett bra val. Han har i dag en artikel på SvD Brännpunkt, ”Sverige måste […]

  Gilla

Kommentarer är stängda.


%d bloggare gillar detta: