Shameless self-promotion

För någon vecka sedan var jag och såg Terry Gilliams The Imaginarium of Doctor Parnassus. Den var bra! Se den. Och nu när min recension av den har kommit upp på Filmtipset så kan denna bloggs läsekrets påminnas om att filmen finns, på det att den inte må drunkna helt i allt Avatar-brus.

2 svar to “Shameless self-promotion”

  1. rikard Says:

    Tack vare filmtippset fick jag reda på att Gilliam är en av mina favvoregissörer. Alla hans filmer (som jag sett) hade fått femma, men jag hade inte gjort kopplingen på egen hand. Den blir min när den kommer på DVD

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s