One down, two to go

Här är en bild som har blivit liggande först i min telefon och sedan på min dator i snart två månader. Nå, bättre sent än aldrig får vara temat för hela den här posten.

Ett stort steg för Sverige

Det påstås att det i och med Sveriges avfall från den sanna läran nu endast är Kuba och Nordkorea som har apoteksmonopol. Hur ska det gå för svenskarna nu, när man inte längre åtnjuter samma statliga omtänksamhet som i Kuba och Nordkorea? Hur ska det gå för Sverige, när vem som helst kan gå in i första bästa butik och få tag på huvudvärkstabletter snart sagt när som helst? Nej, sanna mina ord, det här kan ta ände i samma katastroftillstånd som råder i resten av världen. Ja utom Kuba och Nordkorea förstås.
Tur i alla fall att vi har en opposition som med näbbar och klor kämpat emot detta vansinnesdåd. Med lite tur blir det maktskifte i höst, och då ska det väl i alla fall bli slut på sådana här vettlösheter. Bliv vid din läst, undersåte. Inget har ännu överträffat den statliga planeringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s