Flygbladsmannen ringer andra gången

Jag var igår på valmöte med Centerpartiet och blev då sugen på att sätta ihop ett eget personvalsflygblad. Jag gjorde en uppdatering om det på Facebook, det här är en lite mer utförlig version av den uppdateringen.

Meningen med ett sådant flygblad skulle i första hand vara att sätta det i händerna på människor som skulle kunna vara tänkbara centerväljare och gärna förstås också sympatisera med min centerlinje. Att producera fram ett sådant flygblad är den lätta biten. Det svåra är distributionen. Det bästa och kanske enda sättet är om det finns människor i min närhet som tänker att jovisst, jag känner några i Stockholm som skulle kunna vara intresserade mottagare, jag kan ta några flygblad och ge till dem. (Detta bygger sannolikt på att man själv är någorlunda välvilligt inställd till min kampanjverksamhet.)

Är du kanske en som tänker så? I sådana fall, skicka mig ett mejl på dan.tilert at gmail.com och låt mig veta det! Och kommer jag upp i någon sorts kritisk massa så försöker jag fixa ett blad. Och jag måste göra det snabbt, för det är inte långt till valet nu.
Givetvis ser jag till att bladen skickas till dig då, du behöver inte komma och hämta dem.

Om du inte vill för att du inte sympatiserar med min politiska linje, för att du inte känner några lämpliga mottagare, för att du inte ids eller vad som helst annat så gnäller inte jag över det. Är det här å andra sidan något du gärna skulle göra så citerar jag min uppdatering från igår:
Skäliga, dvs rejäla, mängder tacksamhet utlovas!
(Ni ser, inget valfläsk om oändliga mängder tacksamhet. Jag tar ansvar för osv)

Det här har definitivt karaktär av långskott. Men värt att prova!

Annons

%d bloggare gillar detta: