Youthful Indiscretion

Jag har flyttat till samma ställe som förut!
När jag skapade den här bloggen 2008 hade jag ingen tanke på att den skulle ha ett lättihågkommet namn. Jag tror inte ens jag skrev någonstans på bloggen då vem jag var, utan jag tog helt enkelt ett av mina vanligare nät-alias. Och bloggens namn, Ape reft of his tail? Ett uttryck från samma bok som jag plockat namnet Horvendile från.
(Det är för övrigt Figures of Earth av James Branch Cabell. Jag brukar framhålla den som den bästa bok jag läst. Jag vet inte om den verkligen är det, men det är bra ibland att ha ett färdigt svar på sådant.)

Men nu är det annorlunda. Bloggen är inte längre anonym och jag använder den som en tung (och kanske tungrodd) del av de valkampanjer för mig själv som tycks återkomma med otippat korta mellanrum. Då tror jag det är mindre lyckat att ha en kryptisk adress som är svår att komma ihåg.
Därför har jag registrerat och kopplat dantilert.se till bloggen. Tack Magnus H för hjälpen. Den gamla adressen ska fortfarande funka, men jag kommer från och med nu och tills vidare att hänvisa till dantilert.se.

Jag byter också namn på bloggen. ”Ape reft of his tail” får finna sig i att ersättas av ”Förvånansvärt vettig”. Det var min fru Sofia som kläckte det, och jag vet inte om det är så himla bra, det kanske jag märker, men jag vet att jag gillar det. Det är inte oåterkalleligt förstås, men jag kör på det och ser hur verkar bli.

Som jag skrev för två inlägg sedan har det varit lite glest här ett tag, jag har haft svårt att hitta tid och i viss mån energi att skriva så mycket. Jag har gått och grunnat på två större inlägg, men inte förmått få ordentligt grepp om dem. Men nu blir det alltså valkampanj, och jag utgår från att jag kommer kandidera igen. Delvis därför ska jag prioritera bloggandet lite högre än på sistone. Ni ska nog inte förvänta er en flod, men en stillsam liten å kanske går att stampa fram med tiden.

(Inläggets titel: ett General Systems Vehicle från Culture-boken The Player of Games.)

Edit: Just ja. Om ni stöter på några tekniska konstigheter med bloggen nu efter bytet, säg gärna till.

Och en till sak jag glömde skriva: det går att betala för att få bort den reklam som jag tror dyker upp från och till, men det är inte speciellt billigt. Om ni tycker att reklamen är väldigt störande, säg till på ett eller annat sätt. Är det många som tycker så kan jag överväga att betala för att bli av med reklamen, men det finns många saker jag hellre lägger pengar på. Dock synd om folk låter bli att läsa pga störande reklam.

Annons

2 svar to “Youthful Indiscretion”

 1. Erik Olsson Says:

  Hej Dan!
  Det är alltid roligt att hitta nya blogginlägg från dig i min RSS-läsare. Jag håller sällan med om allt, men tack ändå för att du ger mig nya perspektiv på tillvaron.
  Lycka till med bloggandet och valarbetet önskar,
  Erik O (N3B)

  Gilla

 2. horvendile Says:

  Tack!

  Gilla

Kommentarer är stängda.


%d bloggare gillar detta: