Att avskaffa nollan, del 2

Det har nu gått lite drygt en vecka sedan jag mailade Bodström om hans motion om att förbjuda nollning. Som jag profeterade så har jag inte fått något svar. Nå, riktigt så lätt ska jag väl inte ge mig. I dag har jag skickat följande mail, med förra brevet hängande i svansen:

Hej. För en dryg vecka sedan skickade jag nedan bifogade e-brev angående motion 2008/09:Ub402. Jag förstår att Du förmodligen får många brev, men jag vill ändå säga att jag ivrigt väntar på ett svar. Socialdemokraterna är visserligen inte i regeringsställning nu, men det är inte otroligt att det ändrar på sig efter nästa val, och då Du utan tvivel är ett tungt namn i partiet så måste motioner från Dig tas på allvar – inte minst då det rör en fråga med stora återverkningar på många lärosäten, och en motion är något mer än bara en allmän utsaga.

Bästa hälsningar
Dan Tilert

För den som har spelat The Secret of Monkey Island kan jag säga:
That should do it.

Annons

%d bloggare gillar detta: