The show must go on (apparently)

De senaste åren har jag flera gånger haft vägarna förbi Ales stenar. Man har då jämte Riksantikvarieämbetets information kunnat se mer fantasifull information från en hr Bob Lind. Det har föranlett en lång skyltkontrovers, som enligt SvD fortsätter.

Jag har inte varit där på ett år nu, men om Riksantikvarieämbetet tagit sitt förnuft till fånga och ned Linds skyltar så är det ett fall framåt. Hela historien finns utförligt och utmärkt kommenterad hos Vetenskap och Folkbildning (där jag är medlem) i en artikel från 2007. Rekommenderad läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s