Ny idol

Tänk om man skulle bli intervjuad av någon med ett standardformulär. Risken är stor att man då skulle få frågan vem som är ens idol, eller bli ombedd att nämna en person man beundrar. Ingen skugga över min hulda moder eller hennes hulda moder, men det vore rätt pinsamt om jag då blev så ställd att jag svarar ”mamma” eller ”mormor”. Därför har jag ett förberett svar: James Cook.

Nu läser jag en intervju med Lars Vilks i SvD (med anledning av mordkomplotten mot honom), och jag är frestad att föra upp Vilks på listan över idoler. Han ger ett både skärpt, avskappnat och humoristiskt intryck. Vid tillfälle ska jag se om man kan bli ett Fejan-fan. Se där ett modigt ställningstagande av mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s