Ständigt denne Boström

Tydligen utpekas israeliska hjälparbetare på Haiti av Syrien som organtjuvar. Inget speciellt nytt med det i sig, statskontrollerat judehat är legio i denna del av världen. Det för svenskt vidkommande (relativt) nya är att man åberopar Boströms artikel som stöd. Jag har tidigare nämnt artikelns genklang i dessa kretsar, och rundgången tycks fortsätta.

För inte så länge sedan sade Carin Jämtin på Facebook att Boström gör ett viktigt arbete – och ja, kontexten var hans artikel. Undrar om det var sådant här hon menade. Och om inte, vad sjutton hon menade då.

Annons

Ett svar to “Ständigt denne Boström”

  1. Dynamisk duo: Jämtin & Boström? « Ape reft of his tail Says:

    […] nämnde i ett av inläggen att Jämtin hurrat för Boström på Facebook. Det visste jag eftersom jag blivit tipsad av […]

    Gilla

Kommentarer är stängda.


%d bloggare gillar detta: