Fiskeröst

I senaste EU-valet rekommenderade jag (felstavat) röst på Christofer Fjellner. Jag tyckte mig snabbt få kvitto på att det var ett bra val.
Han har i dag en artikel på SvD Brännpunkt, ”Sverige måste kämpa för att förändra EU:s fiskepolitik”. Som ibland är fallet med Fjellner är det möjligt att det inte bara är slagord, utan att det representerar en reell möjlighet att något bra blir gjort. Han har tidigare visat sig ha fallenhet för att få saker gjorda.
Jag ångrar ännu inte min röst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s