Lästips

Nätet lär vara gödslat med den här länken, men jag gör det jag med.
Magasinet Neo har just kommit med ett nytt nummer. I det finns en lång artikel om Mona Sahlin. Tyvärr inte en intervju, eftersom Sahlin är kroniskt onåbar för journalister. I stället är det en exposé över hennes politiska gärning. Neo har lagt upp den på nätet:
Hon älskar politik (pdf)
Det är initierad och mycket bra läsning. Rekommenderas varmt.

Det bör varudeklareras att Neo är en uttalat liberal tidskrift, knappast ett S-fanzine. Artikeln förefaller mig hur som helst välbalanserad, och jag tror inte att den nämner ordet ”Toblerone” en enda gång, tack gode spaghettimonster. Det tycks finnas i alla fall några politiska journalister kapabla att göra mer än att begära ut kvitton.

I samma nummer intervjuas Reinfeldt i en artikel som knappast är någon hagiografi. Dock mig veterligen inte på nätet.

Annons

2 svar to “Lästips”

  1. Magnus Says:

    Det står inte i brödtexten men på tidslinjen är faktsikt tobleroneaffären med 🙂

    Gilla

Kommentarer är stängda.


%d bloggare gillar detta: